ENVIA'NS UN MISSATGE
DE WHATSAPP A 934 235 598
O TRUCA'NS PER
TELÈFON AL 934 235 598
Roncs i apnea obstructiva del son

Roncar sembla quelcom inofensiu que només perjudica a la persona que dorm amb qui ronca, però no és així: Pot esdevenir un greu problema de salut. El ronc es produeix per un bloqueig parcial del pas de l’aire mentre es dorm. Es relaxa la musculatura, la llengua, el paladar i disminueix la via de pas de l’aire que passa cap a la tràquea.
Al voltant d’un 50% de la població ronca.

Tot això, pot ser indicatiu d’un problema més greu que és el síndrome d’apnea obstructiva del son (SAHS). Es produeix un bloqueig total del pas de l’aire i la respiració s’atura durant 10 segons o més. Això pot passar amb major o menor freqüència durant la nit i, les conseqüències d’aquesta falta d’oxigen poden ser molt greus amb el pas dels anys.
Si aquest problema no es tracta, el risc d’hipertensió, infart, diabetis, disfunció sexual, etc, augmenta.
Quins símptomes et poden alertar del problema? Roncar, cansament, sensació de dormir malament, falta de concentració, somnolència, adormir-se al volant, depressió, pèrdua de memòria, etc.

Aquest problema s’ha de diagnosticar correctament i es pot tractar, entre d’altres maneres, amb un dispositiu d’avançament mandibular (DAM). És un aparell fet a mida que durà el pacient per dormir i que minimitza el problema del ronc i les apnees.

DES DE 1967 GUANYANT-NOS LA CONFIANÇA DELS NOSTRES PACIENTS
FINANCIACIÓ DELS TRACTAMENTS