ENVIA'NS UN MISSATGE
DE WHATSAPP A 934 235 598
O TRUCA'NS PER
TELÈFON AL 934 235 598
Cirugia oral

A vegades hi ha problemes dentals o orals que requereixen cirurgia màxil·lo-facial o oral per les implicacions anatòmiques al cap o la cara. El nostre equip interdisciplinari compta amb cirurgians especialistes per oferir-li el millor tractament amb professionals excel·lents.

Unes paraules sobre el càncer de boca: el consum de tabac i alcohol explica el 85% dels tumors orals enregistrats a Espanya. El Consejo General de Dentistas subratlla que el risc de desenvolupar un càncer oral entre fumadors és fins a disset vegades més alt que entre els que no tenen l’hàbit del tabac. Pel que fa al consum de begudes alcohòliques, pot incrementar-ne el risc fins a trenta vegades, si és excessiu, i de tres a nou en hàbits d’ingesta de moderats a severs.

Els experts recomanen hàbits de vida saludables que incloguin el consum de fruites i verdures que, segons s’ha demostrat, prevenen fins al quaranta per cent dels casos. És cabdal el diagnòstic precoç, per la qual cosa aconsellem una visita anual, atès que moltes d’aquestes patologies són indolores

DES DE 1967 GUANYANT-NOS LA CONFIANÇA DELS NOSTRES PACIENTS
FINANCIACIÓ DELS TRACTAMENTS