Consulta'ns +34 934 235 598
Benvingut a Clínica Dental Garriga

Aquí descobrirà dues generacions de la família Garriga que portem més de 40 anys guanyant-nos la confiança dels nostres pacients gràcies a la passió que sentim per la nostra professió.

Som un equip amb àmplia experiència, en constant evolució i que treballem amb les tècniques més eficaces i  modernes. 

Les nostres instal·lacions estan dissenyades per garantir la màxima qualitat i comoditat en tots els tractaments. Amb un servei i una atenció enfocats al pacient, comprovarà com ens impliquem en el seu cas tot procurant fer allò que cal fer, evitant molèsties i despeses innecessàries.

Treballem amb els millors laboratoris de pròtesi dental, cosa que ens permet donar una qualitat excel·lent. Disposem de laboratori propi per a poder garantir rapidesa i immediatesa en certs tractaments protètics. Fem tractaments amb tècniques implantològiques avançades, en les que la col·locació dels implants i les dents són simultànies.

I amb tècniques de cirurgia mínimament invasiva - tècnica Nobel Guide, en la que som especialistes- que permeten la inserció dels implants amb la màxima precisió i les mínimes molèsties.

És tota una manera de fer i de ser, que genera confiança i tranquil·litat, ja que oferim la millor atenció odontològica en cada especialitat.

Visiti’ns. Vegi qui som i com som.

DES DE 1967 GUANYANT-NOS LA CONFIANÇA DELS NOSTRES PACIENTS
FINANCIACIÓ DELS TRACTAMENTS